dijous, 4 de setembre del 2014

Quin és el professorat del Màster de Microbiologia Clínica? /¿Cuál es el profesorado del Master de Microbiología Clínica?

En el Màster de Microbiologia Clínica de la UB participen professionals de la Microbiologia Clínica que treballen en Serveis de Microbiologia d'Hospitals de l'entorn de Barcelona. També professors de les àrees de microbiologia i parasitologia de les següents unitats:
De la Universitat de Barcelona: professors del departament de Patologia i Terapéutica Experimental del Campus de Bellvitge, ubicats a la Facultat de Medicina i a l'Hospital de Bellvitge; Professors del Departament de Microbiologia i Parasitologia Sanitàries de la Facultat de Farmàcia; Professors del campus Casanova, ubicats a l'Hospital Clínic i a la Facultat de Medicina.
De la Universitat Autònoma de Barcelona: professors del departament de Genètica i Microbiologia, ubicats a la Facultat de Medicina i a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a l'Hospital de la Vall d'hebron i a l'Hospital del Parc Taulí de Sabadell. En les diferents assignatures participen més de 60 professors de les diferents unitats.
 Els coordinadors del màster de Microbiologia Clínica són els professors Julià Gonzàlez Martin (UB) i Pere Coll Figa (UAB)
El tret més distintiu d'aquests màster és que molts dels professors són professionals de la microbiologia clínica en laboratoris asssitencials dels hospital i aquest fet influeix en l'enfocament dels temes que s'inclouen al màster. Tanmateix, molts dels treballs de màster es realitzen en el si d'aquests laboratoris.



En el Master de Microbiología Clínica de la UB participan profesionales de la Microbiología Clínica que trabajan en Servicios de Microbiología de Hospitales del entorno de Barcelona. También profesores de las áreas de microbiología y parasitología de las siguientes unidades:

De la Universidad de Barcelona: profesores del departamento de Patología y Terapéutica Experimental del Campus de Bellvitge, ubicados en la Facultad de Medicina y en l'Hospital de Bellvitge; Profesores del Departamento de Microbiología y Parasitología Sanitarias de la Facultad de Farmacia; Profesores del campus Casanova, ubicados en el Hospital Clínic y en la Facultad de Medicina.
De la Universitad Autónoma de Barcelona: profesores del departamento de Genética y Microbiología, ubicados en la Facultad de Medicina y en el Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, en el Hospital de la Vall d'hebron y en el Hospital del Parc Taulí de Sabadell. En las diferentes asignaturas participan más de 60 profesores de las diferentes unidades.
Los coordinadores del master de Microbiología Clínica son los profesores Julià Gonzàlez Martin (UB) y Pere Coll Figa (UAB)
El rasgo más distintivo de este master es que muchos de los profesores son profesionales de la microbiología clínica en laboratorios asistenciales de los hospitales y este hecho influye en el enfoque de los temas incluidos en el master. Así mismo, muchos de los trabajos de master se realizan en estos laboratorios.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada